Maatregelen aangaande coronavirus

Het coronavirus heeft veel gevolgen voor de maatschappij en veiligheid staat bij Coteq voorop. Wij stellen dan ook alles in het werk om ons steentje bij te dragen aan het tegengaan van verdere verspreiding van het virus. We houden u op de hoogte van de maatregelen die we als netbeheerder nemen en wat dat voor u betekent.

Geplande afspraken
Heeft u een afspraak staan waarvoor een monteur bij u thuis moet langskomen? We hebben in het kader van het coronavirus alle geplande bezoeken aan onze klanten stilgelegd. Dit betreffen werkzaamheden zoals het plaatsen van een slimme meter. Deze maatregel geldt in elk geval tot en met 6 april. We werken hard om alle bestaande afspraken tijdig af te zeggen. We vragen om uw begrip voor het geval dat niet lukt.

Heeft u een storing?
Bij storingen staan de monteurs vanzelfsprekend 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u belt naar ons storingsnummer (0546) 836 666 wordt gevraagd of u (mogelijk) besmet bent met het virus en in quarantaine/thuisisolatie zit. Wanneer dat het geval is, nemen we passende maatregelen om contact zoveel mogelijk te voorkomen. Uiteraard komt een monteur niet bij u langs als hij verkouden is, luchtwegklachten vertoont of koorts heeft.

Vitale energie-infrastructuur
Een vitale energie-infrastructuur is belangrijk voor onze maatschappij. Samen met de andere netbeheerderse houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de overheid. We overleggen met de autoriteiten over de maatregelen die we moeten nemen om ons stroom- en gasnet net zo betrouwbaar te houden als altijd.

Meer informatie
Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met onze Servicedesk via (0546) 836 666. Onze collega’s zijn zoals altijd elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Of stuur uw vraag naar info@coteq.nl. Mocht u ons bij een storing niet kunnen bereiken, dan is het Nationaal Storingsnummer gas en stroom bereikbaar op 0800 9009 (24 uur per dag, 7 dagen in de week). Ons pand aan de Rohofstraat 83 in Almelo is in ieder geval tot en met 6 april 2020 gesloten voor bezoekers.

Nieuwe ontwikkelingen
Als zich de aankomende periode nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan houden wij u op de hoogte via een update op dit nieuwsbericht en via onze social mediakanalen.