Ontwerpinvesteringsplan 2020 Coteq gereed

Coteq Netbeheer biedt vanaf vandaag het ontwerpinvesteringsplan (IP2020) tot 1 juni 2020 ter consultatie aan. In dit plan vindt u informatie over wat we ondernemen om ons energienet geschikt te maken én te houden voor een toekomst met duurzame energie.

Over het investeringsplan

Coteq Netbeheer is verantwoordelijk voor de gas- en elektriciteitsnetwerken in een deel van Twente en in de gemeente Hardenberg. Ons ontwerpinvesteringsplan (IP2020) biedt een vooruitblik voor de periode 2020 tot en met 2030. Het beschrijft voor de eerste drie jaar concreet welke investeringen nodig zijn om ons energienet geschikt te maken en te houden voor duurzame energie. We gaan voor de periode 2023-2030 in op verwachte knelpunten en hoe wij deze denken op te lossen. Lees meer over wat het investeringsplan inhoudt en welk doel het heeft.

Consultatie en vervolg

We bieden het ontwerpinvesteringsplan ter consultatie aan op https://coteqnetbeheer.nl/Over-Coteq/Investeringsplan. U heeft tot 1 juni 2020 de mogelijkheid een zienswijze bij ons in te dienen. Op 1 juli 2020 bieden we het Investeringsplan 2020 aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) aan. Wij voegen alle ontvangen zienswijzen als bijlage bij deze versie, inclusief een toelichting op de verwerkingswijze in de definitieve versie van ons investeringsplan.